Cultura

Les millors i pitjors sèries de TV dels EUA

'October Road' i '24' lideren el primer i el segon lloc de la llista de les pitjors sèries de la temporada, segons els crítics

Una revista dedicada al món de la televisió per Internet, TV Week, ha publicat un any més la llista de les millors i pitjors sèries de la temporada als Estats Units. Los Soprano encapçala la llista de les millors produccions de ficció, seguida de Lost i Friday Night Lights (es pot veure pel canal temàtic TNT). October Road i 24 lideren el primer i segon lloc la llista de les pitjors sèries de la temporada.

El rànquing l'elaboren cada any crítics televisius de diferents mitjans de comunicació nord-americans.

Moltes d'aquestes sèries que surten en el rànquing s'han pogut veure per TV3, per les diferents cadenes estatals, o pels canals via satèl·lit o per cable, sense comptar totes aquelles persones que es baixen els episodis de les millors ficcions nord-americanes per Internet.

Títols poc coneguts
Amb tot, segurament hi haurà molts títols poc coneguts des del nostre país i, per tant, potser molts no estan d'acord en la primera posició de Los Soprano, la sisena posició d'Herois o la quinzena de House per no dir la segona posició com a pitjor sèrie de 24. La llista serveix com a orientació i qui sap si per descobrir noves ficcions, que de ben segur no tardaran a emetre's a les televisions d'aquí.

Podeu veure la llista sencera al link que hem penjat als Enllaços Externs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.