Cultura

'Anatomía de Grey' acomiada Isaiah Washington

Els responsables de la sèrie nord-americana 'Anatomía de Grey' (aquí s'emet a Cuatro) han decidit acomiadar l'actor Isaiah Washington,el doctor Preston Burke a la ficció, per unes declaracions que va fer durant la festa dels Globus d'Or en què va faltar al respecte la comunitat gay.

Washington s'ha mostrar molt enfadat perquè els productors d'ABC Television Studios han decidit acomiadar-lo d'una de les sèries més populars dels moment als Estats Units i arreu del món.

Els fets van passar durant la gala dels Globus d'Or, el gener passat, quan Washington va fer alguna referència despectiva per la condició gay del seu company de repartiment T.R. Knight, el doctor George O'Malley a la sèrie.

Malgrat que Washington ha demanat perdó per les seves paraules, que van causar una gran polèmica entre la comunitat gay i lèsbica dels Estats Units, els responsables de la sèrie han decidit tancar la crisi de forma dràstica i acabar amb el seu personatge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.