Cultura

'Nip/Tuck' torna a TV3 plena de famosos

La nova temporada compta amb la participació d'actors reconeguts, com Richard Chamberlain i Brooke Shields

Torna Nip/Tuck. La sèrie sobre cirurgians plàstics torna aquesta nit a TV3 amb els quinze nous capítols de la quarta temporada de la sèrie, que s'ha convertit en un èxit d'audiència als Estats Units.

Els doctors McNamara i Troy tornen amb noves històries, on el sexe, la seducció, la imatge, la bellesa, la luxúria, el culte al cos i les relacions entre els protagonistes, continuen marcant les principals trames de la sèrie.

Una de les particularitats d'aquesta nova temporada, és que la clínica s'omple d'actors i actrius reconeguts. En aquest primer capítol, per exemple, es podrà veure Larry Hagman, el mític JR Ewing de Dallas, que interpreta el paper d'un pacient que vol fer-se un implant testicular, i també Brooke Shields, que serà la doctora Faith Wolper, la psiquiatra del seductor Chrystian Troy (Julian McMahon). En pròxims episodis podrem veure també Jacqueline Bisset, Melissa Gilbert, Catherine Deneuve i Richard Chamberlain.

Nous fitxatges
En aquest primer episodi, se suma al càsting de la sèrie l'actriu Kathleen Turne, que interpreta el personatge de la teleoperadora eròtica Cindy Plumb, que demana als cirurgians que li aconsegueixin una veu més jove. També s'incorpora a partir del novè capítol la cantant Alanis Morrissette (Sexo en Nueva York) com a Poppy, la nova companya sentimental de l'anestesista Liz.

Les trames
En aquetsa nova etapa, la Julia (Joely Richardson), embarassada, s'assabenta que hi ha alguna cosa que no va bé amb la criatura, un fet que intentarà amagar a Sean (Dylan Walsh) mentre pugui. Mentrestant, en Sean segueix intentant recuperar l'esperit familiar, però la seva relació amb en Matt (John Hensley) és cada cop més distant.

Per la seva banda, en Christian recorre a un psiquiatre per resoldre el conflicte de la seva amistat amb en Sean i de l'amor per la Kimber , una exmodel extraordinàriament bonica que, un cop fracassada la seva carrera d'actriu, es converteix en actriu i directora de pel·lícules pornogràfiques. De camí a l'altar on l'espera en Christian, Kimber és segrestada i torturada pel seu raptor i finalment torna amb en Christian només per rebutjar-lo i repudiar el seus ideals de bellesa i perfecció.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.