Cultura

La gènesi arriba al seu final

La sèrie 'Herois' ha suposat un èxit rotund a nivell internacional i s’emet als cinc continents

Ja s’ha emès als Estats Units el darrer episodi de la primera temporada de la sèrie televisiva Herois, temporada anomenada How to Stop an Exploding Man.

La cadena nord-americana NBC va estrenar la sèrie creada per Tim Kring el 25 de setembre del 2006. Segueix la història d’una colla d’individus ordinaris que de sobte descobreixen que tenen superpoders com volar o viatjar en el temps.

La sèrie te un estil d’estructura que recorda als còmics nord-americans, en què breus apunts argumentals de pocs episodis van forjant una trama més complexa.

La sèrie ha suposat un èxit rotund a nivell internacional, s’emet als cinc continents i ha generat un munt de fòrums i continguts web especializats en la trama i els personatges. Fins i tots es pot xafardejar donant un cop d’ull als Myspace dels personatges.

Els qui encara no s’hagin descarregat els capítols de la sèrie poden seguir-la per TV3, que la va estrenar el 2 de maig. La segona temporada començarà al setembre als Estats Units.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.