Cultura

Deu anys fent preguntes

Avui el programa proposarà un recorregut per la seva història i desvelarà la identitat de la persona que fa les preguntes

La valoració del temps que ha passat s'ha de fer sempre des de la relativitat, però, tot i així, hi ha casos en què, si es produeix una contextualització correcta, l'acumulació de dies, setmanes, mesos i anys aconsegueix la categoria de mèrit innegable.

És el cas del concurs Saber y ganar, que avui celebra els primers deu anys d'existència amb una edició especial que situa el programa que condueix Jordi Hurtado en la franja de màxima audiència de La 2 (21.45h), lleugerament allunyat de la sobretaula que ocupa habitualment.

El Saber y ganar d'aquesta nit, per fer honor a la condició de programa d'aniversari, durà a la pantalla una posada en escena especial, en què participaran catorze dels concursants més rellevants que ha tingut fins ara el programa -quatre dels quals han arribat al límit de les 100 edicions que marquen les normes.

Tots competiran individualment i també per equips: el guanyador s'endurà un cotxe -un premi clàssic en l'àmbit dels concursos televisius- i, entre tots els participants, es repartiran 30.000 euros.

Amb la intenció d'arrodonir l'ambient de festa grossa, el programa incorporarà les actuacions musicals de Jarabe de Palo, Maita Vende Cá i La Vella Dixieland.

A més, Saber y ganar proposarà un recorregut per la seva història i desvelarà la identitat de la persona que fa les preguntes, de qui fins ara només es coneix la veu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.