Cultura

Noves aventures amb nous herois

Des que vas veure esclatar en Peter Petrelli que no has deixat de pensar... què els ha passat als herois? Quin futur els espera? Qui ha sobreviscut i qui no? Què passarà a la segona temporada? I, com tu, milers de fans que omplen fòrums i fòrums a Internet. Però ja no cal donar-hi tantes voltes perquè ja tenim algunes respostes: el creador de la sèrie, Tim Kring, va aparèixer davant dels mitjans de comunicació al passat festival Comic Con per avançar uns quants detalls de la segona temporada.

Per començar, va dir que no cal que es facin teories sobre el futur dels personatges que ara coneixem perquè molts herois de la primera temporada no apareixeran a la segona. Per Kring, la primera temporada era el volum I de la sèrie, i ara toca el volum II, la qual cosa vol dir que hi haurà personatges diferents i històries diferents. "Vull que aquesta sigui una sèrie més de l'estil de 24, que es renova cada temporada amb un 80% del repartiment nou, que no pas del tipus Perdidos, que segueix amb uns personatges concrets", va explicar Kring.

Salt argumental
La primera temporada explicava la història d'uns personatges que intenten salvar el món, i la segona explicarà una altra cosa. Al món hi ha milers de persones amb superpoders, i a la segona temporada en descobrirem algunes més: nous herois amb noves habilitats i nous reptes, aquesta és la clau dels pròxims episodis d'Herois. Malgrat tot, sí que hi haurà algun personatge de la primera temporada que participarà en l'aventura de la segona. "Tornaran a sortir els herois que més han agradat al públic", ha explicat Tim Kring, que creu que perquè una sèrie triomfi ha de premiar el públic amb el que més li agrada. "Vull que aquesta sigui una sèrie construïda per l'espectador, que sigui ell qui esculli quins són els seus herois".

Un d'ells serà Hiro Nakamura, que als nous capítols arribarà a conèixer Kensei, el seu ídol de la infantesa, i descobrirà que no és tan fantàstic com expliquen les seves llegendes. I també s'enamorarà d'una princesa que interpretarà l'estrella del j-pop (estil musical pop a la japonesa) Eriko Tamura. Un altre personatge que també continuarà serà la Claire, i també l'Isaac (que tindrà un paper clau a través dels quadres que va pintar abans de morir). La resta, però, podrien desaparèixer per sempre.

Tim Kring també ha descobert alguns dels herois nous. Entre ells destaca la Maya, un personatge interpretat per Dana Davis que fuig de la policia, ja que la seva habilitat li ha portat greus problemes amb la llei tant a ella com al seu germà. Tots dos decideixen marxar als Estats Units per trobar ajuda. També hi haurà una heroïna que prové de Nova Orleans, i podrem veure quin va ser el seu paper durant les inundacions que va provocar l'huracà Katrina. Segons ha explicat Kring, vol que la sèrie vagi introduint a poc a poc certs "elements d'actualitat" perquè els herois solucionin problemes reals. L'última a incorporar-se serà l'actriu Kristen Bell, de Veronica Mars, que després de dir que no a Perdidos s'incorporarà en el paper d'un misteriós personatge que sap diversos secrets relacionats amb la família Petrelli.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.