Cultura

Lichis, líder de La Cabra Mecánica, diu que la policia de Sant Boi l'ha apallissat

L'han traslladat a la comissaria de la policia on ha passat tota la nit i l'han posat en llibertat cap a les dues del migdia

Lichis, líder del grup musical La Cabra Mecánica ha denunciat que quatre policies locals de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) li han clavat avui a la matinada una "brutal pallissa", situació negada per l'ajuntament que diu que el cantant ha estat detingut per participar en una baralla en un bar.

Un portaveu de l'Ajuntament de Sant Boi ha assegurat a EFE que ha estat el propi cantant qui ha agredit dos agents quan intentaven reduir-lo per participar en una baralla al bar Qué caña, i que s'ha mostrat molt violent davant dels agents.

Fonts de la família del cantant han precisat a EFE que Lichis ha estat abordat cap a les 2 de la matinada d'avui a les portes del teatre Cal Ninyo per un policia de paisà, que li ha preguntat què estava fent i que s'identifiqués, quan estava recollint el seu equip al seu cotxe, després d'haver col·laborat en un concert de Dani Flaco. El cantant, segons la versió de la seva família, ha demanat a l'agent que no tindria inconvenient a ensenyar-li la seva documentació si ell feia el mateix, ja que no tenia constància que es tractés realment d'un policia en no haver-se identificat prèviament.

El policia ha trucat a tres agents d'uniforme que en aquells moments passaven per les rodalies del teatre i ha estat llavors quan els quatre agents, sense dir res a Lichis, han començat a colpejar-lo. Els agents han ficat el cantant en un cotxe de la policia local en el qual han seguit "donant-li per torns", segons la seva família, fins que han arribat a un hospital.

La versió de l'Ajuntament assenyala que la policia local ha acudit al bar Qué caña, situat al carrer Major de la ciutat, després d'una trucada del seu propietari que ha denunciat que hi havia dos homes barallant-se a les portes de l'establiment. L'Ajuntament assegura els agents locals han demanat al cantant que s'identifiqués, a la qual cosa s'ha negat i que s'ha mostrat violent, per la qual cosa han hagut de reduir-lo.

Lichis ha estat traslladat a la comissaria de la Policia Nacional on ha passat tota la nit i ha estat posat en llibertat cap a les dues del migdia d'avui. Una vegada posat en llibertat, Lichis s'ha traslladat a Terrassa, ciutat on viu, i ha estat llavors, segons la seva família, quan ha pogut acudir a un metge perquè el reconegués. El cantant, segons les fonts, té la intenció de presentar avui mateix denúncia per agressió davant els Mossos d'Esquadra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.