Cultura

El diari 'Le Parisien' publica el final de l'últim Harry Potter abans que es posi a la venda

Només per als Estats Units s'han imprès 12 milions de còpies i l'editorial ha invertit milions per protegir-lo dels pirates

El rotatiu francès, Le Parisien ha publicat el desenllaç de la setena entrega de Harry Potter abans que es posi a la venda aquesta mateixa nit.

En l'edició impresa del diari francès s'explica en un breu epíleg el desenllaç de l'últim volum del Harry Potter. Per consultar-lo cal girar la pàgina de la informació sobre Harry Potter and the Deathly Hallows.

Per altra banda, els diaris 'The New York Times' i el 'Baltimore Sun' n'han publicat la crítica, també a l'avançada, però sense desvetllar-ne el final.

La crítica de The New York Times ha aparegut aquesta nit i el diari ha dit que la còpia ha estat adquirit en una botiga de Nova York, mentre que el Baltimore Sun diu que ha obtingut una còpia del llibre "a través d'un procediment totalment legal i ordinari".

La posada a la venda oficial de la setena entrega de Harry Potter, Harry Potter and the Deathly Hallows, es farà a les 00:01 hores de dissabte, 23:01 hores GMT d'avui divendres 20 de juliol.

J. K. Rowling, l'autora, ha dit en resposta a aquestes infiltracions del llibre a la premsa, que està estorada de com alguns diaris nord-americans han decidit publicar aquestes crítiques en complet desacord amb els desitjos de milions de lectors, sobretot canalla.

L'editorial Bloomsbury, que publica Harry Potter a la Gran Bretanya i Scholastic als Estats Units, s'han gastat milions de dòlars en l'intent de protegir el contingut de la novel·la abans de la seva publicació. Per ser distribuides als Estats Units s'han imprès 12 milions de còpies, d'un llibre que es preveu que aconsegueixi un nou rècord de vendes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.