Cultura

L'últim llibre de Harry Potter, en català el 21 de febrer del 2008

El portal Amazon va rebre la sol·licitud de compra d'uns 1,6 milions de còpies abans de la seva publicació en anglès

Harry Potter i les relíquies de la mort de J.K. Rowling, l'últim títol de la sèrie d'aventures de l'aprenent de mag, es comercialitzarà simultàniament en català, castellà i gallec el 21 de febrer de 2008, a dos quarts de set de la tarda.
Segons ha anunciat l'editorial Empúries (Grup 62), la sortida de la versió catalana es farà amb un tiratge de més 50.000 exemplars. Des del 1997, any en què es va publicar el primer títol de la sèrie Harry Potter, Empúries ha editat en català totes les aventures de l’aprenent de mag i els seus amics.

Per a la versió de l'obra en castellà, que tindrà com a principals mercats l'Estat espanyol, l'Amèrica Llatina i els Estats Units, la publicació corre a càrrec de Salamandra, que en preveu set edicions diferents que en total sumaran de sortida un milió i mig d'exemplars.

Aquest setè llibre de Harry Potter clou la sèrie més venuda de la història de l'edició. La versió original en anglès del títol, publicada al juliol, va batre tots els rècords en prevenda per Internet. El portal Amazon va rebre la sol·licitud de compra d'uns 1,6 milions de còpies abans de la seva publicació.

Fins avui, Harry Potter i les relíquies de la mort ha superat àmpliament les vendes del llibre anterior en els idiomes en què ha estat publicat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.