Cultura

L'OJD certifica l'augment quantitatiu de l'AVUI.CAT

L'edició digital del Diari AVUI augmenta en un 19,5% el nombre d'usuaris únics

Un mes i mig després de la posada en funcionament de la nova edició digital del Diari AVUI, les dades oficials difoses per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD) certifiquen la consolidació de l'AVUI.CAT com un dels principals mitjans informatius digitals en català. Les dades, fetes públiques avui i referents al mes de maig expressen un augment en tots els paràmetres que calculen l'audiència dels mitjans digitals.

Així, el nombre de visites, és a dir, entrades a la web de l'AVUI.CAT, ha augmentat respecte el mes d'abril en un 25% i el nombre de pàgines visitades, dada que fa referència a la navegació dins del web, ha augmentat en un 34%. Pel que fa a usuaris únics, criteri que combina les visites amb altres paràmetres com el control d'IP i identificadors addicionals, l'augment s'ha situat en un 19,5%.

El digital català amb més pàgines visitades
Un fet significatiu ha estat l'espectacular augment aconseguit durant la jornada electoral del 27 de maig i els dies següents. La cobertura de l'escrutini en temps real i el seu seguiment municipi a municipi ha obtingut una resposta per part dels usuaris gràcies a la qual l'AVUI.CAT es va convertir, durant els dies següents a les eleccions municipals, en el diari digital en català amb més pàgines visitades i una de les referències informatives més seguides.

Segons les dades, també ha pujat la relació entre pàgines i visites, i la duració de la mitjana de visites, dades que confirmen que l'AVUI.CAT és consultat cada cop per més usuaris, que a la vegada, hi dediquen més temps a la navegació dins de les diferents seccions, informacions i altres parts de la web.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.