Cultura

L’AVUI.cat, líder absolut

L’edició digital de l’AVUI bat un altre rècord i se situa al capdavant del rànquing de publicacions digitals en català amb prop de 400.000 lectors el mes d’octubre

Mai ningú no havia tingut tants lectors en català. L’AVUI.cat ha aconseguit el lideratge absolut en tots els indicadors que mesura Nielsen/OJD gràcies a un rècord de 380.774 navegadors únics –equivalent de lectors en l’àmbit d’internet–, 1.324.596 visites i prop de sis milions de pàgines vistes al llarg del mes d’octubre.

Aquestes xifres s’han aconseguit també gràcies a un creixement extraordinari de les edicions comarcals i temàtiques. En aquest sentit, l’ATerrassa.cat ha passat, per primera vegada, la barrera dels 13.000 lectors, mentre que l’ASabadell.cat n’aconseguia un total d’11.541, el segon rècord consecutiu. De la seva banda, Vadevi.cat també ocupa el lideratge en el sector gràcies a un volum de gairebé 3.000 lectors i 16.000 pàgines vistes durant el mes passat.

Darrerament l’AVUI.cat ha incorporat una sèrie de novetats que s’han afegit a l’oferta purament informativa. En aquest sentit, s’han creat seccions com Good morning Madrid, dirigida per Lluís Montserrat, un repàs del més granat de les tertúlies madrilenyes, i El Parlament, al minut, a càrrec de Lluís Bou, la primera experiència de crònica parlamentària online que es fa a Catalunya. Tot això s’afegeix a les retransmissions minut a minut dels partits del FC Barcelona, que aquesta temporada assumeix Ferran Martínez.

Vols de Spanair
El lideratge de l’AVUI.cat es deu als lectors. I és per això que el diari digital oferirà, via sorteig, un total de 30 bitllets gratuïts –quinze paquets de dos passatgers– per viatjar a qualsevol de les destinacions de Spanair dins la Península i les Balears. Els vols sortiran de Barcelona i podran utilitzar-se, a conveniència dels afortunats, en el període que va del 10 de desembre al 15 de març.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.