Cultura

Celebreu el lideratge de l'AVUI.cat volant de franc amb Spanair

La companyia aèria catalana felicita els nostres lectors regalant-los 15 parells de bitllets. Participeu en el sorteig enviant un SMS

L'AVUI. cat s'ha convertit en líder d'audiència entre els diaris digitals en català en tan sols 30 mesos: es va llançar el 23 d'abril de 2007 i s'ha col·locat en el primer lloc del rànquing, amb 380.774 usuaris únics, aquest més d'octubre.

Per això, els seus lectors tenen un premi: la possibilitat de guanyar un vol de franc amb SPANAIR, la companyia aèria catalana que s'ha volgut afegir a la celebració.

Per celebrar aquests 30 mesos d'èxit regala 30 bitllets d'avió per a qualsevol de les destinacions SPANAIR de la Península i les Balears, sempre sortint des de l'aeroport del Prat. Els bitllets ser sortejaran de dos en dos, és a dir: 15 parells que rebran 15 guanyadors, que podran volar acompanyats per la persona que ells triïn.

Els vols es podran fer entre el 10 de desembre de 2009 i el 15 de març de 2010. Els bitllets NO seran vàlids per als ponts ni els festius (locals, nacionals o estatals). El guanyador s'haurà de fer càrrec de les taxes d'aeroport.

Les destinacions que es podran triar –sempre que hi hagi places disponibles per a la data sol·licitada– seran:

Alacant, Eivissa, Maó, Palma, València, Bilbao, La Corunya, Santiago de Compostel·la, Vigo, Oviedo, Madrid, Granada, Màlaga i Sevilla.

El bitllet serà personal i intransferible i, un cop feta la reserva, NO es podran fer canvis.

Com es participa?
PER PARTICIPAR EN EL SORTEIG, només cal ENVIAR UN SMS amb les vostres dades de la manera següent: SORTEIG (espai) VOLS (espai) NOM (espai) COGNOM. Heu d'enviar-lo al número 5767.

Podeu enviar l'SMS fins al DIMECRES 25 DE NOVEMBRE. Aquest dia, a les 17.00 hores, es farà el sorteig. El nom dels guanyadors serà publicat a l'AVUI.cat i se'ls avisarà per telèfon.

Un cop comunicat el premi, l'AVUI.cat lliurarà les dades dels guanyadors a SPANAIR i la companyia contactarà amb ells per tancar la reserva.

Quants més SMS’s envieu més probabilitats tindreu de guanyar algun dels 15 parells de bitllets per fer una escapada. El cost de l’SMS és de 1’20 euros, IVA no inclòs.

Les dades dels participants seran incorporades a un arxiu titularitat de Corporació Catalana de Comunicació amb la finalitat de tramitar la participació en el sorteig, i l'informem que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició, mitjançant el correu: [email protected]


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.