Cultura

Pet Shop Boys versiona Madonna i David Bowie

El duet britànic presenta el seu nou treball discogràfic 'Disco 4'

Pet Shop Boys versionen temes de Madonna i David Bowie en el seu darrer treball discogràfic Disco 4. En aquest nou àlbum el duet britànic ha remesclat, a més, temes d'artistes tan diferents com The Killers, Madonna, Yoko Ono, Rammstein o Atomizer, entre d'altres.

Segons el comunicat que ha emès avui la discogràfica EMI Music, Disco 4 també incorporarà una nova remescla de Integral i la barreja del single I'm with Stupid, que només ha aparegut a l'edició japonesa de Fundamental, el 2006.

A Disco 4 els Pet Shop Boys continuen la sèrie Disco que van començar el 1986 i que va continuar el 1994 i el 2003. En el repertori de Disco 4, que sortirà a la venda el proper 25 de setembre, destaquen Read my Mind, de The Killers; Hallo Spaceboys, de Bowie; Walking on the Ice, de Yoko Ono o Sorry, de Madonna.

Amb l'àlbum Please, que Neil Tennant i Chris Lowe van publicar el març de 1986, Pet Shop Boys van debutar al panorama musical. Dues dècades després i amb disset àlbums publicats, aquests dos britànics s'han convertit en un grup de referència amb més de 50 milions de discos venuts arreu del món.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.