Cultura

El nou disc de Madonna, primer per al mòbil

Vodafone i Warner Music Internacional han signat un acord perquè l'operadora ofereixi, vuit dies abans del seu llançament oficial i en exclusiva, les cançons del nou disc de Madonna Hard Candy als seus clients, han informat les dues empreses.

A partir del 21 d'abril, Vodafone llançarà cada dia una cançó del nou disc de Madonna a través de Vodafone Music Player als seus mòbils i PC.

Tots els clients de Vodafone podran entrar a Vodafone Live! que inclou continguts exclusius de Hard Candy com mp3, tons de trucada i videoclips. A més, Vodafone Espanya retransmetrà en directe i en exclusiva a través del mòbil el primer concert de promoció del nou àlbum que se celebrarà el proper 6 de maig a París.

Els clients de Vodafone a Portugal, Espanya, Alemanya i Bèlgica també podran accedir en exclusiva al nou single 4 minutes a partir de la seva estrena a la ràdio.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.