Cultura

Spike Lee dirigirà una pel·lícula per a mòbils

People

El director i actor de cinema Spike Lee dirigirà una pel·lícula que es distribuirà exclusivament a través dels mòbils i que comptarà amb la col·laboració d'aficionats. Lee ha firmat un acord amb el fabricant finlandès Nokia per portar a terme aquest projecte.

La pel·lícula constarà de tres actes, l'argument general de cadascun dels quals es proposarà a través d'internet, de manera que, durant quatre setmanes, a partir de la presentació, els interessats podran rodar les seves escenes.

Spike Lee ha explicat que amb aquesta iniciativa els "aspirants a cineastes no hauran d'anar a cap escola de cine per fer un gran treball". "Amb un simple telèfon mòbil, qualsevol es pot convertir ara en un cineasta", ha assegurat.

La trama de la pel·lícula anirà sobre la història de la humanitat i com s'ha reflectit en la música.

La gent pot presentar textos, música, vídeos i imatges, que després seran seleccionats perquè els internautes votin el guanyador de cada acte.

La feina de Lee consistirà a dirigir la cinta a través d'internet i, un cop estigui muntada la pel·lícula, la presentarà a Los Angeles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.