Cultura

Spike Lee rodarà un documental sobre Michael Jordan

El director Spike Lee rodarà un documental sobre l'exjugador de bàsquet Michael Jordan, estrena del qual està prevista per al Festival de Cannes del 2009, ho ha anunciar el realitzador.

Lee, candidat a l'Òscar al millor director en dues ocasions per Do the right thing (1989) i el documental 4 little girls (1997), serà finançada per la seva productora 40 Acres & a Mule i de la lliga nord-americana professional de bàsquet (NBA), segons la publicació Variety.

El cineasta, que farà servir material inèdit sobre els dos últims anys en la carrera professional de l'exjugador dels Bulls de Chicago i dels Wizards de Washington, ja va rodar amb Jordan diversos anuncis per a la marca Nike.

"Jordan vol venir a Cannes, així que esperem poder estar aquí el proper any", ha dit Lee. El cineasta ha estat aquest dimarts al Festival de Cannes amb un avançament de vuit minuts del seu drama Miracle at St. Anna, que completarà a finals de juliol i s'estrenarà als Estats Units el 10 d'octubre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.