Cultura

'El Jueves' rectifica...

La revista satírica està preparant un número especial sobre l'embargament judicial per al pròxim 1 d'agost

La revista satírica El Jueves ha recuperat la seva pàgina web, bloquejada fins ahir al matí, i l'ha obert amb una nova portada, la que sortirà avui dimecres als quioscs, en la qual anuncia: “¡Rectificamos!”. En el número, el següent a l'embargat, la revista inclou una “nota informativa” sobre l'esdeveniment viscut fa una setmana.

Paral·lelament, la revista satírica editarà un número especial sobre l'embargament judicial sofert per haver publicat en portada una caricatura dels prínceps d'Astúries practicant sexe. Aquest número sortirà al mercat l'1 d'agost, segons ha detallat el seu editor José Luis Martín.

Respecte a la reactivació del lloc web de la revista, que també va estar embargada pel jutge, Martín ha explicat que encara no està plenament activa però que s'està treballant per “tornar a la normalitat” el més aviat possible. La web es va col·lapsar donat que, després de conèixer-se la notícia de l'embargament de la publicació va rebre moltes més visites de les habituals.

Fins al moment, els editors de la revista no saben quines repercussions econòmiques, positives o negatives pot haver provocat el tancament del lloc web, però asseguren haver rebut “moltes mostres” de solidaritat per correu electrònic, trucades telefòniques i a través de cartes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.