Cultura

Fira de 'clicks' per la Mercè

Les Cotxeres de Sants acullen la fira Barna Click els dies 22 i 23 de setembre

Als aficionats als Clicks de Playmobil se'ls gira feina. Si fa uns dies informàvem de la celebració, el cap de setmana del 15 i 16 de setembre, de la 4ª Fira Nacional de Col·leccionistes de Playmobil, organitzada per l'entitat Playclicks, ara ens fem ressò d'una altra trobada al voltant d'aquests petits ninotets de plàstic. Es tracta del Barna Click 2007, que se celebrarà a Barcelona els dies 22 i 23 de setembre.

Aquesta fira està organitzada per l’associació catalana de col·leccionistes de Playmobil Somclicks, entitat que es dedica a organitzar esdeveniments arreu de Catalunya. La fira Barna Click se celebrarà al centre cívic de Cotxeres de Sants i ocuparà una superfície de 1.000 metres quadrats. El centre del saló seran les diverses exposicions i diorames, a més d’activitats pels més menuts i punts de venda especialitzats. La fira comptarà amb la presència de col·leccionistes d’arreu del món.

Barna Click s’emmarca dins de les festes de la Mercè i algunes de les activitats que s'hi celebraran seran tallers de pintura, jocs de taula i una gimcana on caldrà trobar un click amagat als diorames.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.