Societat

La Festa de la Mercè a l'espai Fòrum acaba amb baralles i enfrontaments amb la policia

Barcelona

La festa a l'espai del Fòrum de Barcelona ha acabat, aquesta matinada, amb baralles i enfrontaments. Aquesta nit, hi ha hagut incidents entre un grup de joves i la policia quan han finalitzat els concerts del Fòrum.
Quatre agents han resultat contusionats i una dotzena de vehicles han quedat afectats pel llançament de tanques i objectes. Els veïns, farts de la situació, diuen que l'incivisme es repeteix cada cop que hi ha festivals.

De matinada, i una vegada finalitzats els concerts, unes 500 persones s'han negat a desallotjar l'espai. Un cop al carrer, els joves s'han enfrontat a la policia i han causat desperfectes al mobiliari urbà, bolcant contenidors i urinaris a la via pública.

Els fets han passat després dels concerts que s'hi havien fet amb motiu de les Festes de la Mercè. Segons fonts dels Mossos, un grup reduït de persones que sortien del recinte han començat a llençar objectes contundents contra les patrulles policials. Un agent dels Mossos ha resultat ferit a la cama per l'impacte d'una ampolla de vidre i tres agents de la Guàrdia Urbana han patit diverses contusions. No hi ha hagut detencions.

Els actes festius en el marc de les Festes de la Mercè han congregat unes 10.000 persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.