Cultura

L'escriptor Josep Palau i Fabre està ingressat a l'Hospital de la Vall d'Hebron a causa d'una afectació greu

L'escriptor Josep Palau i Fabre està ingressat a l'àrea general de l'Hospital de la Vall d'Hebron des de l'11 de febrer passat, segons han informat fonts del centre sanitari.

El poeta i dramaturg pateix una "greu afectació", segons les mateixes fonts, tot i que en aquests moments es troba estable dins de la gravetat.

Palau i Fabre, de 91 anys, és un dels escriptors catalans més polifacètics, reconegut com a poeta, dramaturg, assagista, contista i traductor. Va dirigir la revista clandestina Poesia (1944-1945), i a més és conegut com un dels més importants experts de l'obra de Picasso, fins al punt d'arribar-li a dedicar més de vint volums, entre els quals destaca Picasso cubisme (1990).

Entre altres permis rellevants, el 1989 va ser guardonat amb la Creu de Sant Jordi i el 2000 amb la medalla d'honor al mèrit artístic de l'Ajuntament de Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.