Cultura

Majó diu que "no sap quant de temps" seguirà dirigint la CCMA però que l'"impulsarà" fins l'últim dia

Comunicació

El director general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Joan Majó, ha afirmat que "no sap quant de temps" continuarà com a director general, "pot ser d'aquí un mes o sis mesos", ha dit, però mentrestant lluitarà per impulsar i consolidar la CCMA fins l'últim dia.

No obstant això, sí que s'ha acomiadat "estrictament" com el seu darrer dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació. Tot i insistir que no és un acte d'acomiadament, "que el farà en el seu moment", el seu discurs s'ha centrat a fer un repàs del que ha estat el mandat dels darrers quatre anys que ha qualificat de 'positiu i satisfactori'.

Joan Manuel Tresserras
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha assegurat al Parlament que els esculls que s'han produït entre els grups parlamentaris per acordar els membres del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) "s'han anat desfent" i que "hi ha bones perspectives" que hi pugui haver un acord entre els pròxims "tres o quatre dies".

Tresserras també ha negat que hi hagi hagut cap "amenaça de modificació de la llei' en cas que no s'arribés a un acord.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.