Cultura

Tresserras destaca l'aposta per l'excel·lència dels Premis Bertrana en la inauguració de l'exposició que commemora el 40è aniversari

COMARQUES GIRONINES

El conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, ha destacat l'aposta per l'excel·lència dels premis literaris Prudenci Bertrana en la inauguració de l'exposició que commemora la trajectòria dels guardons en el seu 40è aniversari. El conseller ha destacat que, 'en temps difícils', els premis van 'assumir riscos' per apostar per l'excel·lència. Tresserras ha reflexionat entorn del paper de la literatura i l'art per influir en els canvis socials del segle XXI i ha dit que aquests àmbits s'han vist desplaçats per la tecnologia i la tècnica.

Per això, per Tresserras cal fer una aposta per aquesta mena de premis que 'estimulen la literatura i aporten expectatives de futur'. 'Aquests premis tenen sentit i cal que tinguin empenta', ha manifestat el conseller qui ha dit que els Bertrana s'han convertit en un premis de referència dins la literatura catalana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.