Cultura

El PP demana a TV3 que retiri l'espai 'Tinc Bici' perquè hi surten dos ciclistes nus

El president del grup del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha demanat a la direcció de TV3 que suprimeixi la secció Tinc bici del programa Vacances pagades on hi apareix una parella de ciclistes nudistes que recorren Catalunya.
Fernández Díaz ha dit, a través d'un comunicat, que "aquesta secció del programa és contrària a la transmissió dels valors i normes de convivència i civisme, precisament en una ciutat com Barcelona que ha creat el Bicing com un nou transport públic".

A més ha ironitzat: "si TV3 promociona aquesta pràctica, el Bicing municipal haurà de demanar als usuaris que com a mínim portin una tovallola per posar-la al seient de la bici".

I ha aprofitat per tornar a demanar que s'inclogui a l'Ordenança de la Convivència la prohibició d'anar sense roba pels carrers i espais públics de la ciutat "excepte en aquells llocs que estigui indicat".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.