Cultura

Woody Allen i la seva banda toquen dimarts en el Liceu

Barcelona

Woody Allen i la seva banda de jazz, la New Orleans Jazz Band, iniciaran el dimarts, 1 de gener de 2008, en el Gran Teatre del Liceu de Barcelona una nova gira a l'Estat, que també recalarà a Sant Sebastià, La Corunya i Santander.
El cineasta i ocasional clarinetista mostrarà en aquest inusual Concert d'Any Nou en el Liceu de Barcelona la seva passió pel jazz i el swing tradicional.

A més del Liceu, el director de Annie Hall ha confirmat tres úniques actuacions més a Espanya, el 2 de gener en el Kursaal de Sant Sebastià, el 3 de gener en el Teatre de l'Òpera de La Corunya i el 4 de gener en el Palau de Festivals de Cantàbria, a Santander.

Aquestes dates s'inclouen dins de la gira europea més extensa realitzada per Woody Allen fins ara, i que passarà per Brussel·les, Luxemburg, París (amb dues actuacions en el Théatre du Chatelet), Budapest, Atenes i Lisboa.

Aquests concerts de Woody Allen a l'Estat espanyol suposa el retorn del cineasta novaiorquès després del rodatge de la pel·lícula Vicky Cristina Barcelona el passat estiu a Barcelona i Astúries. La pel·lícula està protagonitzada per Scarlett Johansson, Penèlope Creu i Javier Bardem.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.