Cultura

Mediapro produirà la nova pel·lícula de Woody Allen, amb Anthony Hopkins

L'actor gal·lès Anthony Hopkins serà un dels protagonistes de la nova comèdia dramàtica que dirigirà a partir de l'estiu que ve a Londres el cineasta nord-americà Woody Allen i que tornarà a produir la companyia catalana Mediapro, segons un comunicat fet públic avui.

Al costat de Hopkins, guanyador d'un Oscar com a millor actor pel seu paper a El silenci dels anyells, estarà Josh Brolin, candidat a l'Oscar d'aquest any com a actor de repartiment pel seu treball a Mi nombre es Harvey Milk.

La pel·lícula es rodarà a Londres i s'hi succeiran intrigues romàntiques, anhels sexuals i s'entreveuran les ambicions d'un grup de personatges.

Aquesta serà la primera vegada en què Hopkins, amb una carrera de més de cent pel·lícules, treballi amb Allen, mentre que Brolin ja ho va fer anteriorment al film Melinda & Melinda.

Mediapro va produir la pel·lícula Vicky Cristina Barcelona, que Allen va rodar durant l'estiu del 2007 entre Barcelona i Oviedo, amb un repartiment en què destacaven Scarlett Johansson, Javier Bardem, Penélope Cruz, Kevin Dunn, Rebecca Hall i Chris Messina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.