Cultura

'La Graine et le mulet', obté el César a la millor pel·lícula

La pel·lícula 'La Graine et le mulet', del cineasta francès d'origen tunisià Abdellatif Kechiche, ha guanyat aquesta nit el César a la millor pel·lícula en el 33è lliurament de guardons del cinema francès celebrat aquesta nit a París, lliurat per l'actriu anglesa Charlotte Rampling i el francès Jean Rochefort.

A més, la protagonista del film 'La Mome' o 'La Vie en Rose' (La vida en rosa), d'Olivier Dahan, Marion Cotillard, ha aconseguit el César a la millor actriu de mans de l'actor Alain Delon. Cotillard aspira també aconseguir l'Oscar a millor actriu per la pel·lícula, en la qual encarna la cantant Edith Piaf. Les nominades que es van quedar amb les ganes d'obtenir el guardó han estat Isabelle Carré per 'Anna M', Cécile de France per 'Un secret', Marina Foïs per 'Darling' i Catherine Frot per 'Odette Toulemonde'.

D'altra banda, el premi al millor intèrpret masculí ha estat lliurat per part de l'actriu Marina Hands a l'actor Mathieu Amalric pel seu paper en 'Le scaphandre et le papillon' (L'escafandre i la papallona).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.