Cultura

El Festival de Cançó Barnasants 2008 clausura la XIII edició a L'Havana amb un homenatge de la cultura cubana a Luis Eduardo Aute

CATALUNYA

El Festival de Cançó Barnasants 2008 clausurarà la seva XIII edició amb un concert a l'Havana (Cuba) en què els principals actius de la Nueva Trova Cubana retran un homenatge a Luis Eduardo Aute en un concert especial el dia 21 de març. Un acte organitzat conjuntament pel Festival Barnasants i l'Instituto Cubano de la Música. A més se celebraran activitats paral·leles i concerts de cantautors catalans que complementaran la setmana d'actes dedicats al cantant, poeta, cineasta i pintor. Aquest concert es gravarà, a més, en directe per convertir-se en un dels pròxims títols del segell Barnasants-Canción de Autor. Així, finalitzarà el Festival desprès de prop de dos mesos en cartell i més d'una cinquantena de concerts, la meitat dels quals han estat estrenes de repertori o disc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.