Cultura

Més de 300 persones assisteixen en el Romea a la Marató de Contes Solidaris

XIII Edició

Més de tres-centes persones han assistit avui al teatre Romea de Barcelona a la Marató de Contes Solidaris, en el que una vintena de famosos ha explicat contes a favor de l'"Associació Pallapupas, Pallassos d'Hospital", una entitat que intenta arrencar un somriure als nens hospitalitzats.
El president del parlament català, Ernest Benach, ha estat una de les personalitats que han pres l'escenari del Romea per comptar un conte solidari, en aquest cas "Tots per a tots", en un acte organitzat per la Fundació Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya.

Els diners que es recaptin -encara es desconeix la quantia total ja que la Fila Zero encara està oberta a les aportacions- es destinaran a l'Associació Pallapupas, una entitat sense ànim de lucre que col·labora estretament amb l'equip sanitari de diversos hospitals de Catalunya per atendre als nens i col·laborar en la seva recuperació física i mental, ha explicat la seva presidenta, Angie Rosales.

Els humoristes Juanra i Manuel Fuentes, els periodistes Queco Novell, Carles Capdevila i Jordi Basté, el mentalista Anthony Blake i l'il·lusionista Sergi Burka han estat alguns dels famosos que han pujat a l'escenari per compartir un conte amb el públic.

La d'avui ha estat la XIII edició d'aquesta Marató, que l'any passat va recaptar 3.000 euros i que el pròxim 13 de gener se celebrarà a Rubí (Vallès Occidental) i a mitjans d'abril a Terrassa (Vallès Occidental).




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.