Cultura

"La Marató" de TV3 ha recaptat més de 4'5 milions d'euros

"La Marató" de TV3, que aquest any recull fons per investigar les malalties mentals greus, ha recaptat més de 4,5 milions d'euros durant l'emissió, segons han destacat les seves presentadores Raquel Sans i Lídia Heredia.

El tradicional programa de la televisió catalana se centra en aquesta ocasió en les malalties mentals, una de les principals causes de baixa laboral, i uns trastorns estigmatitzats per la societat.

Al llarg de la jornada i durant més de quinze hores, s'organitzen activitats lúdiques i solidàries en diversos punts de Catalunya, entre les que ha destacat una "Cantata solidària", a Sant Boi de Llobregat, una ciutat vinculada històricament als malalts mentals per la presència al municipi de dos dels principals centres psiquiàtrics de Catalunya.

Durant el matí d'avui, un cor de 500 persones, entre les que es trobaven el vicepresident del govern de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, i la consellera de Salut, Marina Geli, ha interpretat el tema "Boig per tu", amb la presència del músic del grup Sau Pep Sala.

Famosos, esportistes i representants d'entitats també col·laboren amb la iniciativa amb les seves actuacions o amb trucades a la solidaritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.