Cultura

'La Marató' de TV3 recapta 6 milions d'euros després de 13 hores de programa

La gala benèfica 'La Marató' de TV3 ha recaptat 6 milions d'euros després de 13 hores de programa, quan cap a les 01:05 hores d'aquesta matinada ha tancat la seva edició del 2007, dedicada a recollir donatius per finançar projectes d'investigació biomèdica sobre malalties cardiovasculars.

Segons que ha informat TV3 en un comunicat, la xifra recaptada fins a les 01:05 hores d'aquesta matinada, quan s'ha acabat el programa després de 13 hores d'emissió, s'ha elevat fins als 6.031.309 euros, quantitat superior als 5.609.000 euros recaptats en l'anterior edició del programa.

A més, la xifra recaptada en l'edició d'aquest any encara pot augmentar, ja que els sistemes de recepció de donatius es mantindran oberts fins al pròxim 31 de gener.

A partir de la segona quinzena del pròxim mes de gener La Fundació La Marató de TV3 anunciarà la convocatòria pública per finançar projectes d'investigació biomèdica sobre malalties cardiovasculars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.