Cultura

La Capital de la Cultura Catalana escollirà els 7 savis de Catalunya

L'organització de la Capital de la Cultura Catalana escollirà entre una vintena de personatges com Josep Carner, Joan Corominas, Salvador Espriu o Pompeu Fabra els set savis de Catalunya, segons ha fet públic avui en un comunicat.

A més dels personatges esmentats, es proposa com a candidats Antoni Maria Alcover, Maria Àngels Anglada, Víctor Català, Joan Maragall, Ausiàs March, Joanot Martorell, Francesc de Borja Moll, Narcís Oller, Josep Pla, Josep Sebastià Pons, Carles Riba, Mercè Rodoreda, Montserrat Roig, Joan Salvat-Papasseit, Màrius Torres i Jacint Verdaguer.

Fins al 10 de març es podran fer noves aportacions a la llista fins arribar als 25 personatges que es posaran a votació durant la setmana del 31 de març al 6 d'abril a través del correu electrònic [email protected].
L'elecció dels set savis de Catalunya, una iniciativa en què també col·labora Catalunya Ràdio, pren com a exemple la dels set savis de Grècia, una denominació donada a set personalitats de l'antiga Grècia conegudes per la seva saviesa i constructores d'un nou ordre social a partir de la raó i la intel·ligència.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.