Cultura

'Vicky Cristina Barcelona' es veurà a Catalunya en català o anglès

El nou film de Woody Allen podria obrir el pròxim Festival de Cannes

La nova pel·lícula de Woody Allen, Vicky Cristina Barcelona, rodada a la capital catalana i a Astúries l'estiu passat, s'estrenarà al setembre, i a Catalunya només es veurà en català o en versió original subtitulada, segons Jaume Roures, un dels accionistes de Mediapro, coproductora del film.

En una entrevista a l'emissora RAC1, Roures ha assenyalat que el film podria obrir el pròxim Festival de Cannes i ha mantingut, després de haver-lo vist ja, que és "esplèndid. Barcelona queda retratada com mai s'ha vist, és una història nova respecte al que havia explicat Woody Allen".

Segons el parer del productor, "la gent que no conegui o conegui molt poc Barcelona tindrà ganes de veure-la".
Respecte a l'escena lèsbica entre les actrius Scarlett Johansson i Penélope Cruz, ha considerat que "s'ha exagerat molt". Davant la possibilitat que el director nord-americà torni a rodar a Espanya, Roures ha reiterat que "Woody rodarà on ell cregui que ha de rodar, jo personalment no em sento gens estimulat per rodar aquí (a Espanya)". Woody Allen va dir al juliol de l'any passat que la seva nova pel·lícula vol que sigui com "una carta d'amor a Barcelona", presentant-la a la resta del món "tal com la veig amb els meus ulls, com ja he fet amb Manhattan".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.