Cultura

200.000 usuaris 'on line'

L’edició digital del diari AVUI, l’AVUI.CAT, ha tancat el mes d’octubre amb un resultat que ratifica la seva línia ascendent, com es desprèn de les últimes dades fetes públiques per l’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD).

Segons les últimes dades oficials, l’AVUI.CAT frega els 200.000 usuaris únics i estableix un rècord històric en la trajectòria de la versió on line del rotatiu.

La quantitat d’usuaris únics –barem que computa el nombre de visites diferents a un lloc web–, ha quedat establert al mes d’octubre en 198.058, xifra que suposa un augment del 21,7% respecte el mes de setembre passat i d’un 47% respecte a l’octubre del 2006.

La dada, a més, trenca i supera àmpliament els millors registres aconseguits per l’AVUI.CAT en el seu registre històric. Així, si al novembre del 2006 –coincidint amb les darreres eleccions al Parlament–, l’edició digital de l’AVUI establia un nou rècord amb 170.809 usuaris únics, aquest mes d’octubre la xifra queda àmpliament superada.

Referent informatiu
Després de superar amb èxit l’estiu, època de disminució del consum d’Internet en què l’AVUI.CAT va mantenir la fidelitat de més del 90% d’usuaris, les xifres de setembre i octubre consoliden un model d’edició digital basat en la immediatesa i la participació, sempre des d’una òptica catalana. L’AVUI, primer diari a l’Estat a tenir edició a Internet, continua sent el 2007 un referent informatiu de primer ordre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.