Política

Allau de consultes a l'AVUI.CAT

L'AVUI.CAT va rebre dilluns a la tarda tres vegades les visites d’un dia normal

Després de transcórrer les primeres vint-i-quatre hores de la jornada electoral del 28 de maig, l’AVUI.CAT continua rebent una allau de visites. A primeres hores de la tarda de dilluns ha assolit un pic que triplica el nombre de visites que es produeixen en un dilluns normal.

Just al tancament dels col·legis electorals, l’edició digital del diari AVUI va activar un dispositiu que permetia rebre les dades oficials en temps real, amb actualitzacions al compàs que marcava el ministeri de l’Interior, proveïdor de les dades.

Un cop finalitzat l’escrutini, les dades completes de tots els municipis de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears continuen disponibles a l’AVUI.CAT i obertes a la consulta de tothom. La informació a què es pot accedir consta de gràfics de vots i regidors, nombre de vots, percentatge i regidors en xifres. També hi ha dades disponibles dels districtes de Barcelona i València.

A més, a l’AVUI.CAT també es poden consultar totes les dades de les eleccions autonòmiques al País Valencià i les Illes Balears i informació dels resultats de les municipals i autonòmiques a la resta de l’Estat espanyol. Totes aquestes dades continuaran disponibles per a consulta de tots els usuaris de l’edició digital del diari AVUI.

La jornada electoral
Durant tot diumenge, l’AVUI.CAT va poder oferir un desplegament informatiu que l'ha convertit en l’únic diari de Catalunya que ha donat aquest servei minut a minut, al ritme que es facilitaven les dades oficials. Els usuaris de l’AVUI.CAT van respondre a l’oferta amb una allau de visites que ha superat, de llarg, els bons resultats aconseguits el 23 d’abril, dia de la posada en marxa de la nova edició digital del diari AVUI. Durant trot el dilluns, l’AVUI.CAT ha seguit rebent un gran nombre de visites gràcies al manteniment de les dades definitives de les eleccions municipals i autonòmiques, dades que confirmen la consolidació de l’AVUI.CAT com un dels principals punts d’informació i seguiment per als internautes catalans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.