Cultura

Ja a la venda la primera temporada d'Herois

La col·lecció està formada per 7 DVD's i inclou tots els capítols, a més d’un episodi inèdit

Les sèries estan de moda i la ficció d''Herois' no n'és una excepció. Els fans dels efectes especials i els superhomes sense capa i malles ja poden adquirir la col·lecció de DVD's de la primera temporada.

La sèrie de Tim Kring, creador d’altres sagues com Crossing Jordan, explica, en la seva primera temporada, com diverses persones d'arreu del món adquireixen habilitats especials que hauran d’utilitzar per salvar Nova York d’una gran explosió. Herois es va estrenar als Estats Units, a la NBC, el setembre del 2006 i a Catalunya l’hem pogut veure aquest any a través de TV3.

La col·lecció de DVD’s està formada per 7 discos amb més de 18 hores i inclou tots els capítols, a més d’un episodi mai emès per televisió, audiocomentaris i escenes eliminades. També s’hi pot veure el tràiler del primer episodi de la segona temporada.

Tot i que aquí ens caldrà esperar per poder gaudir de la segona temporada, podem tornar a veure amb detall, mentrestant, tots els episodis de la primera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.