Cultura

'The Soprano', la sèrie televisiva més premiada de la nit dels Emmy

A l'apartat de comèdia, també hi ha hagut sorpreses, ja que el premi a la millor comèdia ha estat per a '30 Rock'

Ja s'han entregat els premi Emmy, els coneguts com els Óscars de la televisió. En aquesta 59a edició, The Soprano ha guanyat l'esperat guardó a la millor sèrie dramática, un Emmy per aquesta sisena i última temporada que ha vingut avalada amb quinze nominacions.
Amb tot, el suspens en aquesta 59ena edició s'ha mantingut fins el final quan els premis d'interpretació deixaven la sèrie dramática de costat. Al final, només ha obtingut tres estatuetes. Tot i això, el productor executiu de la sèrie, David Chase, encara tenia ganes de fer broma quan ha sortit a recollir-los i ha dedicat els premis a tot el repartiment així com als "gàngsters que existeixen en a vida cotidiana, fins i tot en el govern".

James Spader ha obtingut el premi al millor actor dramàtic amb Boston Legal, un guardó que la crítica havia previst per James Gandolfini per The Soprano. El mateix ha passat amb Edie Falco, qui ha perdut el peremi a la millor actriu dramàtica contra tot pronòstic a favor de Sally Field, qui s'ha quedat sense paraules a l'hora de recollir el premi, pel seu paper a Brothers & Sisters.

En les categories de millors actors secundaris en una sèrie dramàtica, The Soprano també ha perdut respecte Katherine Heigl pel seu paper a Grey's Anatomy i Terry O'Quinn per Lost.

A l'apartat de comèdia, també hi ha hagut sorpreses, ja que el premi a la millor comèdia ha estat per a 30 Rock, i no per Ugly Betty (Betty la Fea) com preveia la crítica. On sí es van complir els pronòstic és en el guardó de millor actriu, que va anar a parar a América Ferrera, protagonista d'aquesta sèrie inspirada en la telenovela colombiana.

L'Emmy al millor actor de comèdia ha estat pel britànic Ricky Gervais en el seu paper a Extras. Com que el premiat no era a la cerimònia d'entrega dels premis, ha recollit l'estatueta al seu amic, i també candidat al premi, Steve Carell.

Com a millors actor i actriu secundaris en una sèrie còmica, s'ha premiats Jeremy Piven, que ho ha estat per segona vegada pel seu paper a Entourage, i a Jaimie Pressly per My Name is Earle.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.