Cultura

'Los Soprano' i 'Ugly Betty', sèries favorites per guanyar els Emmy de televisió

Les sèries Los Soprano i Ugly Betty són les sèries de televisió que tenen més possibilitats de guanyar els premis Emmy, els principals guardons nord-americans en el camp de la televisió, que s'atorgaran el 16 de setembre a Los Angeles.

Los Soprano encapçala la llista de les cinc sèries dramàtiques que aspiren al guardó en aquesta categoria, llistat que completen Boston Legal, Anatomia de Grey, Herois i House.

En l'apartat de comèdia, la favorita Ugly Betty competeix amb Entourage, The Office, 30 Rock i Two and a Half Men pel mateix guardó.

En total, Ugly Betty, comèdia nord-americana inspirada en la telenovel·la colombiana Betty, la fea, ha obtingut onze candidatures, mentre que el drama mafiós que va concloure aquest any, Los Soprano, en té quinze.

Los Soprano
també té nominacions en les candidatures per als seus principals protagonistes, James Gandolfini i Edie Falco.

Millors actors
Com a millors actors en una sèrie dramàtica competeixen en aquesta 59 edició Gandolfini, Hugh Laurie (House), Dennie Leary (Rescue Me), James Spader (Boston Legl") i Kiefer Sutherland (24).

Les actrius
En el cas de les actrius dramàtiques, Falco haurà de competir amb Patricia Arquette (Medium), Minnie Driver (The Riches), Sally Field (Cinco hermanos), Mariska Hargitay (Ley y orden) i Kyra Sedgwick (The Closer).

En la categoria de comèdia, America Ferrera (Ugly Betty) figura en la llista de les millors actrius amb Tina Fey (30 Rock), Felicity Huffman (Mujeres desesperadas), Julia Louis Dreyfus (The New Adventures Of Old Christin") i Mary-Louise Parker (Weeds).

La llista de millors actors en una comèdia la componen Alec Baldwin (30 Rock), Steve Carell (The Office), Ricky Gervais (Extras), Tony Shalhoub (Monk) i Martin Sheen (Two and a Half Men).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.