Cultura

S'inaugura l'exposició 'John, Paul, George i Ringo + Vinyl' dins de la Beatles Weekend de l'Estartit

Festival musical

Aquest divendres s'inaugura a l'Estartit, dins del marc de la Beatles Weekend, l'exposició John, Paul, George i Ringo + Vinyl, una col·lecció de discos de les carreres en solitari dels quatre components dels Beatles, que pertany al col·leccionista i periodista Josep Maria Francino. Amb aquesta mostra es completa l'exposició de l'edició anterior que va oferir portades editades arreu del món i en tots els formats del grup de Liverpool. A continuació, a la plaça de l'Oficina de Turisme, tindrà lloc el concert de la Big Beatles Band de l'Escola Municipal Anselm Viola de Torroella de Montgrí i la projecció de la pel·lícula Paul McCartney: Madrid 2004.

Dijous es va obrir amb èxit la tercera edició de la Beatles Weekend amb el concert Beatles Forever de L’Orquestra de Cambra de l’Empordà (OCE). Durant els quatre dies que dura el festival, del 26 al 29 de juny, hi haurà un ampli ventall d'activitats per a totes les edats i preferències musicals al voltant del grup anglès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.