Cultura

Sanjosex presentarà el seu nou disc 'Temps i Rellotge' al BarnaSants

El segon disc de Carles Sanjosé serà presentat l'endemà del BarnaSants al Festival Tautautors, a Cardedeu

Carles Sanjosé parla en el seu segon treball de les presses, l'estrès i els entrebancs quotidians de la vida a l'Empordà. Un disc marcat per la recerca d'un estil personal i que el cantautor empordanès presentarà el dia 24 al Centre Cultural Can Barradas de L'Hospitalet, a partir de les 21:30 h, en el marc del Festival BarnaSants.

"Les cançons estan fetes amb les mateixes ganes i il·lusió, la única diferència entre el primer disc [Viva!] i el segon disc [Temps i rellotge] és que en el primer les cançons estan tocades per a un grup de pop i en el segon he buscat allò que jo tenia ganes que sonés", explica Sanjosex. En una entrevista a l'AVUI.cat el cantautor empordanès ha parlat sobre la salut de la música en català i la seva competitivitat al mercat: "Per ser competitius, el que cal és fer bones cançons i que hi hagi gent bona, deixant a part que aquesta gent escrigui en anglès o en català, el que cal crear és una indústria amb força econòmica, encara que per a mi, com per a molt catalans, la llengua és una cosa molt important".

Sobre la recerca d'un estil més personal Sanjosex ha parlat de la incorporació "d'uns ingredients vàlids" per a la música que està fent, "ingredients ibèrics i moderns per trobar un so d'aquí, però modern".

Temps i Rellotge, format per 13 cançons editades per la discogràfica Bankrobber es presentarà, també, l'endemà del BarnaSants al festival Tastautors, a partir de les 22:30, a Cardedeu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.