Cultura

Nits de jazz al terrat de la Pedrera

Els primers en posar música a les nits de la Pedrera seran Llibert Fortuny, Gary Willis i David Gómez el 29 i 30 de juny

A partir de demà, divendres 29 de juny, i fins el pròxim 28 de juliol, torna La Pedrera de Nit, una iniciativa que ofereix la possibilitat de visitar l'Espai Gaudí, situat a les golfes, on hi ha un recorregut visual per l'obra de l'arquitecte i gaudir del terrat de la Pedrera amb una sèrie de concerts de jazz.

La proposta té lloc els divendres i dissabtes a partir de les 21:00 hores i fins a les 23:30 hores, i les entrades ja estan a la venda a 12 euros cadascuna.

Els primers en posar música a les nits de la Pedrera seran Llibert Fortuny, Gary Willis i David Gómez, que formen un trio d'improvisació, els dies 29 i 30 de juny. El següent cap de setmana, el 6 i el 7 de juliol, ocuparan l'escenari el trio líderat pel músic Ignasi Terraza, que actua amb Susana Sheiman, la veu de la qual diuen que recorda Aretha Franklin o Nancy Wilson. El 13 i 14 de juliol, actuarà el trompetista de Nova Orleans Wendell Brunious amb el quartet del clarinetista Oriol Romaní.

El punt final d'aquestes nits de jazz a la Pedrera el posarà Ivanow Jazz Group, una formació que recupera el jazz i el swing dels anys 20.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.