Cultura

TV3 celebra el vint-i-cinquè aniversari amb un programa especial

La nit del 10 a l'11 de setembre Televisió de Catalunya celebra els vint-i-cinc anys de la primera emissió de la cadena. Per celebrar-ho, TV3 ha preparat el programa especial Nit vint-i-cinc de TV3, presentat per Albert Om, que comptarà amb la col·laboració d'altres cares famoses de TV3 com Carles Francino, Júlia Otero o Mikimoto, entre d'altres.

Durant el programa especial, que s'emetrà en directe des de les 22 hores fins a les 3 de la matinada, els presentadors dels diferents programes hi participaran responent a la pregunta: què és el que encara no heu fet a TV3? D'aquesta manera, els presentadors dels Telenotícies, els d'Els matins o els d'El cor de la ciutat acceptaran reptes físics, demostraran aptituds artístiques, etc.

Actuacions musicals i d'altres disciplines artístiques
Les actuacions musicals també tindran un lloc en aquesta celebració. Grups musicals joves i veterans tocaran els seus èxits, cançons inèdites i, fins i tot, versions clàssiques del pop i del rock. Amaral, Estopa, La Casa Azul, Sergio Dalma i Manu Guix són alguns dels nombrosos grups que hi participaran. A banda d'aquests, també hi haurà actuacions de la resta de disciplines artístiques, com el ball i la màgia, i les actuacions del Cirque du Soleil i del Tricicle, grup humorístic mític de TV3.

Els més petits podran gaudir del seu espai amb la intervenció del Club Super3, que presentaran en primícia Anem a veure el món, la cançó que presentarà el nou disc de la nova etapa del Club Super3, amb cançons escrites per Marc Parrot, Lluís Gavaldà i Eduard Canimes.

L'equip de Polònia, amb elseu particular toc d'humor, serà l'encarregat de mostrar-nos moments històrics previs a la primera emissió de TV3, el 10 de setembre de 1983. A més, durant el programa, diversos espectadors d'origens i arrels diferents arreu del món felicitaran en català i en el seu idioma els 25 anys de la cadena. També els corresponsals dels informatius felicitaran TV3 des de les ciutats més importants del món: Londres, París, Washington, etc.

El pastís d'aniversari
TV3 també tindrà pastís d'aniversari, elaborat per la Federació Catalana de Pastisseria, que es podrà adquirir a partir del 10 i fins al 14 de setembre (ambdós inclosos) a les més de 370 pastisseries de Catalunya que s'han adherit a l'elaboració del pastís.

La nit dels ciutadans
Televisió de Catalunya celebrarà el seu aniversari amb els ciutadans organitzant una nit de portes obertes a nombrosos equipaments culturals de Barcelona i altres ciutats de Catalunya. Una d'aquestes activitats populars més significatives serà la pujada nocturna de Monistrol al monestir de Montserrat amb mil ciclistes i mil excursionistes que il·luminaran la muntanya amb un 3 gegant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.