Cultura

Una afonia de Sergi López obliga a suspendre l'obra 'Non Solum'

L'obra de teatre Non Solum, de Sergi López i Jorge Picó, que es representa des del 9 d'octubre fins al 2 de novembre a la Sala Tallers del TNC, ha anul·la totes les sessions previstes fins al 2 de novembre. Una afonia de Sergi López ha obligat, per prescripció mèdica, a suspendre les funcions.

En cas de suspensió, el TNC posa a disposició de l'espectador diverses possibilitats: si ha comprat  les entrades en una oficina de Caixa Catalunya, per Internet o mitjançant el servei de venda telefònica 902 10 12 12 i encara no s'han imprès les entrades, es retornaran els diners automàticament. Si, en canvi, s'han imprès, es pot anar a qualsevol oficina de Caixa Catalunya on es retornaran els diners.

En el cas d'haver comprat les entrades directament a les taquilles del TNC, tant si estan impreses o no, el TNC retornarà els diners a les taquilles del TNC en el següent horari: de dimecres a divendres, de 15 a 19 h. dissabtes, de 15 a 20.30 h i diumenges, de 15 a 17 h.


L'espectador pot sol·licitar la devolució de l’import de les seves entrades fins a un mes després de la data de la sessió que anava a veure. Si l'espectador és abonat al TNC, pot trucar al telèfon d’atenció a l’abonat 933 065 720 en hores de taquilla o en l’horari exclusiu d’atenció telefònica per a abonats (de dimecres a divendres de 12 a
14 h), per canviar les entrades per a un altre espectacle



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.