Cultura

El president de la Corporació de RTVE reitera el compromís de "reflotar" Ràdio 4

Comunicació

El president de la Corporació de RTVE, Luis Fernández, ha explicitat de nou aquest dimarts el seu compromís respecte a la supervivència i expansió de Ràdio 4 i de la programació feta des dels estudis de RNE a Barcelona. Segons Fernández, Ràdio 4 "era un problema" fa quinze o vint mesos, quan estava sotmesa a rumors sobre el seu tancament, però ara mateix l'emissora "és un fet" i "tot i les dificultats i problemes en els recursos estem intentant tirar-la endavant" i "reflotar-la" amb l'ajuda dels professionals que la fan possible.

Fernández també ha apuntat que els estudis de RNE a Barcelona ja són "l'altre gran centre de producció" de RNE i estan perfectament integrats a la seva estructura.

El president de la Corporació de RTVE, que ha fet aquestes manifestacions en una compareixença al Congrés dels Diputats, reitera d'aquesta manera el suport que ja va fer evident el passat mes d'abril, quan va visitar els nous estudis situats al districte 22@ de Barcelona i va manifestar la seva intenció de rellançar Ràdio 4, una emissora que ja aleshores va qualificar d'emblemàtica.

En resposta a les preguntes del diputat d'ERC Francesc Canet, el president de la Corporació de RTVE ha assegurat que l'aposta per Ràdio 4 es posa de manifest en la nova programació que l'emissora va inaugurar al setembre, que té una "decidida intenció de servei als ciutadans de Catalunya".

Fernández també ha respost les preguntes de la senadora de l'Entesa Maria Josefa Celaya, que ha recordat que tot i el seu pes en la programació generalista, RNE a Catalunya no té consideració o reconeixement de centre de producció i això implica multiplicar la burocràcia, la gestió i les negociacions per atendre les seves necessitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.