Cultura

Sarsanedas: "Tot canvi sempre comporta una baixada d'audiència"

El director de les emissores de Catalunya Ràdio, Oleguer Sarsanedas, assegura que amb els canvis introduïts a la graella arran de la marxa d'Antoni Bassas preveien "que hi hauria turbulències", però que les turbulències "passen". "Tot canvi sempre comporta una baixada d'audiència", reconeix Sarsanedas, que assegura que l'important dels resultats de l'Estudi General de Mitjans (EGM) és que Catalunya Ràdio manté el lideratge "de l'any, de l'última onada de la tardor i dels matins". Aquests resultats "no són cap desgràcia", remarca, perquè "som líders".

"La ràdio és un mercat molt conservador i els canvis són complicats", es justifica, assegurant que "hi ha molta feina per fer, que cal ajustar la graella perquè sigui més competitiva". Uns canvis i uns ajustaments que el director de Catalunya Ràdio assegura que faran a partir d'ara "amb la relativa tranquil·litat" que donen els resultats obtinguts.

Sarsanedas considera que era previsible que "hi hauria oients que marxarien" i, de fet, felicita el creixement que ha tingut RAC 1, perquè d'aquesta manera "s'ha ampliat l'espai de ràdio en català i d'això ens n'hem de felicitar tots". Un creixement d'oients que Sarsanedas reconeix que ha estat "motivat pels canvis que hem fet i les turbulències que hem provocat". També considera important que El món a RAC 1 hagi aconseguit la segona posició en el rànquing dels programes amb més audiència als matins, superant per primer cop l'Hoy por hoy de la Cadena SER.

El matí de Catalunya Ràdio ha perdut 70.000 oients respecte al juliol d'aquest mateix any, moment en què Bassas va deixar l'emissora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.