Cultura

TV3 elimina la imatge de la diana amb les sigles del PP de 'Ventdelplà'

Comunicació

La directora de TV3, Mònica Terribas, ha explicat aquest divendres al Parlament que la televisió pública ha eliminat el frame de l'episodi de Ventdelplà en què apareix una diana amb les sigles del PP. Mònica Terribas s'ha disculpat per aquest "descuit" i ha reafirmat que ni TVC ni la productora de la sèrie, Diagonal TV, s'havien adonat de l'aparició d'aquesta pintada en una seqüència de la sèrie rodada en exteriors de Barcelona.

La directora ha donat aquestes explicacions arran d'una pregunta del diputat popular Santi Rodríguez a la sessió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Per Rodríguez,  "costa de creure que hagi sortit per atzar", tenint en compte els diferents processos pels que passa el muntatge d'un episodi. La directora de TVC ha refermat la seva postura afegint que si no confiés en les declaracions dels responsables del programa, els hauria destituït. Mònica Terribas ha afirmat que confia en què "no hi ha hagut mala fe" en aquest afer, sinó un "descuit", i ha promès que "no es repetirà".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.