Cultura

Isabel Coixet presenta la seva pel·lícula filmada al Japó com "un història marciana i poètica"

Cinema

La cineasta catalana Isabel Coixet ha presentat la seva nova pel·lícula Map of the sounds of Tokyo que ha estat filmant durant sis setmanes al Japó i que s'acabarà de rodar aquest dijous a Barcelona.

Coixet ha qualificat aquesta pel·lícula com una "història marciana i poètica" i ha destacat el treball dels dos actors principals, Sergi López i Rinko Kikuchi, ja que moltes escenes són "complicades" i tots dos "donen la cara" a la pantalla.

Per la seva banda, l'actor Sergi López ha destacat el guió "ben escrit" de la pel·lícula, obra de la mateixa directora, fins i tot en "l'escriptura sexual", és a dir, les recomanacions per fer les escenes de sexe, que a d'altres films "es troben a faltar".

Sinopsi
La pel·lícula arrenca amb un home que li comuniquen que la seva filla s'acaba de suïcidar, i després es presenten dues històries paral·leles. En una el personatge central és el de la Rinko, que treballa en el mercat del peix de Tokio i a banda té una doble vida com a assassina a sou.

En aquest sentit, la dona rep un encàrrec que està relacionat amb el personatge d'en Sergi López, que és un català resident al Japó on té una botiga de vi, i que la seva última parella, una japonesa filla de l'home que surt al principi, s'ha suïcidat. La pel·lícula acaba amb la tornada d'aquest personatge a Barcelona, tot i que aquestes escenes s'han de rodar aquest dijous.

La directora catalana també ha destacat la figura del narrador que ofereix un "contrapunt" en la història, a més d'un "fil conductor".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.