Cultura

Sabadell digital

Des d’avui, Sabadell i la seva comarca entren amb força en l’àmbit de la informació a la xarxa gràcies a l’ASabadell.cat, un nou diari electrònic que oferirà les notícies de la ciutat, minut a minut, a mesura que es vagin produint, de dilluns a diumenge i al llarg de tot l’any.

ASabadell.cat és l’edició electrònica del bisetmanari AvuiSabadell, que, des de fa un any i mig, es distribueix encartat en l’edició nacional de l’AVUI i com a gratuït als principals llocs de concurrència de Sabadell. L’èxit d’aquesta iniciativa –sumat al de l’edició terrassenca de l’AVUI– ha permès que un equip de periodistes sabadellencs, dirigit per Julià Guerrero, entri definitivament en l’àmbit de la informació online, amb tota la immediatesa que proporciona el suport.

Així doncs, l’aparició d’ASabadell.cat afegeix una peça més al complex AVUI.cat i completa el projecte conjunt de l’AVUI i Canal Català per al Vallès Occidental.

L’expansió digital
ASabadell.cat és l’última novetat d’una llarga sèrie d’avenços que han permès que l’AVUI.cat hagi crescut exponencialment durant l’últim any, amb un creixement –de gener a gener– d’uns 70.000 usuaris únics i més de 650.000 pàgines vistes, segons els darrers mesuratges de la consultora OJD/Nielsen.

Així, l’AVUI.cat ofereix un blog de diccionaris gratuïts que conté, per exemple, l’únic diccionari de sinònims en línia que hi ha al mercat.

Més novetats
Aquests serveis s’han anat complementant amb nous productes com ara blogs, fòrums de debat i nous formats adaptables als usuaris d’iPhone.

La pròxima novetat que s’incorporarà a l’AVUI.cat és una iniciativa sense precedents. Vadevi.cat serà el primer diari dedicat preferentment als vins catalans, un sector de gran importància a Catalunya que, paradoxalment, encara no ha aconseguit encapçalar els gustos dels mateixos consumidors del país.

Vadevi.cat pretén ser una eina de primer ordre en la promoció i difusió del sector vitivinícola català, responsable d’uns productes de gran valor cultural, molt arrelats al territori, que, en ocasions, han estat víctimes de campanyes ferotges que han arribat fins a extrems inconcebibles a Europa.

Vadevi.cat tindrà personalitat pròpia en el disseny i s’actualitzarà diàriament, de dilluns a divendres. També s’oferirà com una nova pestanya de l’AVUI.cat, de manera semblant a les edicions territorials de Terrassa i Sabadell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.