Cultura

Són quatre milions

L’AVUI.cat és el diari digital més consultat en català, amb 4.015.948 pàgines vistes al llarg del passat mes de gener, segons l’auditoria oficial d’OJD/Nielsen. Això situa l’edició electrònica de l’AVUI al capdavant dels mitjans catalans a la xarxa, immediatament per sobre de Vilaweb i a força distància del tercer classificat, el diari electrònic de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

A la pràctica, les pàgines vistes equivalen a la quantitat de vegades que s’ha consultat qualsevol notícia de les que ha publicat un mitjà auditat al llarg d’un mes. Això indica, també, quin és l’espai publicitari global de què disposen els possibles anunciants.
Aquest creixement sostingut de l’AVUI.cat s’ha basat en la contínua innovació dels seus continguts, amb una forta producció pròpia i la introducció de novetats, com ara un bloc de diccionaris en línia, de consulta gratuïta, una oferta regular de continguts en format vídeo i un disseny específic per als usuaris d’iPhone, i l’agregació de blogs i fòrums de debat per als lectors.

Un nou rècord
El mesuratge d’OJD/Nielsen també reflecteix un rècord absolut de l’AVUI.cat pel que fa a usuaris únics (usuaris diferents, sense comptar els que repeteixen), que durant el mes de gener van arribar a 254.457, amb un creixement d’un 7,52 per cent respecte al mes anterior. Els visitants globals, tercer concepte auditat, van arribar a la ratlla dels 900.000.

Però l’expansió del complex AVUI.cat no s’atura aquí. A més de l’edició comarcal ATERRASSA.cat, s’hi afegirà, de manera imminent, el diari electrònic ASABADELL.cat. I d’aquí a poques setmanes està prevista l’aparició a la xarxa del primer diari dedicat al món dels vins catalans: VADEVI.cat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.