Cultura

Fòrums per a l’AVUI.cat

Comunicació

L’AVUI.cat, edició digital del diari AVUI, estrena els Fòrums, una nova eina destinada a ampliar les possibilitats de participació i interactivitat que defineixen els actuals mitjans de comunicació digitals.

Amb la inauguració d’aquesta nova aplicació gratuïta, tots els usuaris de l’AVUI.cat podran, previ registre, deixar constància de les seves opinions sobre qualsevol tema proposat per ells mateixos o per d’altres. Els usuaris no registrats podran veure tots els continguts, però no podran intervenir-hi.

Interactivitat ampliada
A diferència de les opinions vinculades a notícies, els Fòrums permetran més interactivitat, ja que a partir d’ara serà possible crear temes a gust de l’usuari i participar en temes oberts per d’altres. També s’hi podran pujar arxius multimèdia, inserir-hi enquestes creades pels mateixos usuaris i utilitzar altres recursos com ara triar el tipus, el cos i el color dels textos. També serà possible l’ús d’emoticones.

Així mateix, l’usuari registrat podrà reportar tots aquells missatges que consideri inconvenients, fet que permetrà exercir més control sobre els continguts. L’usuari que hi entri per primer cop, ja sigui des de la pestanya habilitada a www.avui.cat o bé des de l’adreça directa forums.avui.cat, trobarà set grans apartats corresponents a cinc àrees temàtiques –economia, política, societat i cultura, món i esports–, a més una d’específica per a l’edició de Terrassa i una altra per interactuar amb la redacció de l’AVUI.cat. També serà possible entrar als Fòrums des de les notícies de l’AVUI.cat.

La implementació dels Fòrums no suposa la desaparició de les opinions vinculades a les notícies publicades a l’AVUI.cat, però a diferència d’aquestes, que són esborrades al cap d’un mes, les intervencions al Fòrum es mantindran mentre els temes estiguin actius i vigents. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.