Cultura

L'AVUI.CAT bat rècords

El darrer mesurament mensual que ha fet públic l’OJD ha marcat el tercer rècord consecutiu de l’AVUI.CAT, que se situa molt a prop dels 900.000 visitants durant aquest període. Per primer cop, a més, l’edició digital de l’AVUI ha superat els 200.000 usuaris únics, és a dir, persones diferents que han llegit, almenys una vegada, les informacions d’aquest mitjà al llarg del mes de març.

L’augment encara és més espectacular quant al tercer criteri auditat, el de les pàgines vistes. Amb un total de 5.311.769 consultes, l’AVUI.CAT se situa al capdavant dels diaris digitals en català, just per darrere de la web audiovisual de la CCMA i en un nivell comparable al d’alguns diaris d’àmbit estatal.

Aquest creixement permanent fa que l’AVUI.CAT sigui l’únic diari digital, d’entre els cinc primers en català, que ha mantingut una línia d’ascens sostingut en tots els mesuraments que s’han fet al llarg de l’any 2008.

Novetats
L’AVUI.CAT ha incorporat, aquests darrers mesos, algunes aportacions que han incrementat l’oferta informativa i de serveis, com la producció pròpia de continguts audiovisuals. En aquest àmbit, algunes sèries han tingut un gran ressò informatiu i d’audiència, com la que va situar diversos militants de base dels partits catalans en mítings de partits adversaris, sota el títol En el míting equivocat. L’edició digital de l’AVUI, a més, ha afegit articles d’opinió específics, que comenten l’actualitat en el mateix moment en què es produeix, habitualment a càrrec de Sílvia Barroso i Jordi Palmer, responsables periodístics de la redacció digital. En l’àmbit d’opinió, d’una altra banda, per primera vegada s’hi han afegit aportacions externes només consultables a través del digital.

Els departaments tècnic i de redacció de l’AVUI.CAT estan treballant en noves propostes, algunes de les quals començaran a fer-se efectives a partir de la Diada de Sant Jordi, primer aniversari de la nova etapa d’aquest mitjà.

Serveis
En l’apartat dels serveis a l’usuari, l’AVUI.CAT incorporarà l’oferta de blogs vinculats a la publicació, amb un disseny propi i innovador. La novetat principal és que seran completament gratuïts i sense cap tipus de quota de manteniment.

En només un any, doncs, l’AVUI.CAT s’ha convertit en una referència informativa imprescindible dins el panorama comunicatiu català. En aquesta línia, la Corporació Catalana de Comunicació, empresa editora de l’AVUI, ha fet un esforç per dotar la publicació de mitjans de creixement i expansió que garanteixin el gràfic ascendent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.